Aktuelt

På denne side finder du en oversigt over aktuelle arrangementer, nyt om IPS og øvrige informationer fra os. Klik ind på de enkelte sider og læs hele teksten.

IPS-konference 3. oktober 2018

Årets must see-konference: "Beskæftigelse og psykisk sårbarhed - når behandling ikke altid er det eneste svar". Tænker du også, at vi som samfund kan gøre det bedre, når det handler om at hjælpe psykisk sårbare i job eller uddannelse? Vi ved, vi kan gøre det bedre, så disse mennesker ikke længere behøver være en fortabt eller overset gruppe, men derimod et vigtigt aktiv i arbejdsstyrken. På Danmarks første IPS-konference får du en lang række eksperters bud på hvordan.

 

Læs om årets must-see konference her

 


Job gav livsmodet tilbage

Kristeligt Dagblad har talt med Martin, som har gennemført et IPS-forløb hos os. Forløbet førte til en ansættelse i fleksjob hos en engros-virksomhed, hvor Martin stortrives. Han har fået kontakt til sine børn igen, og han har brudt sin isolation - med sine egne ord: Han har fået livsmodet tilbage.

 

Læs Martins historie her

 


Parløb skal hjælpe psykisk syge i arbejde og spare kommunekassen

To beskæftigelsesaktører i henholdsvis Syd- og Østdanmark er gået sammen for at udbrede IPS (individuelt planlagt job med støtte) i landets kommuner. Metoden har vist sig effektiv til at hjælpe psykisk syge og sårbare, som ligger lavt i beskæftigelsesstatistikkerne, i arbejde eller uddannelse.

 

Læs om det nye parløb her

 


Mød os på Beskæftigelsestræf 2018

For at kunne yde den bedste service over for jobcentrene holder vi os ajour med beskæftigelsesområdet. Derfor er vi til stede ved Beskæftigelsestræf 2018. Find os på stand nr. 15.

 

Læs om Beskæftigelsestræf 2018 her

 


Temadag om IPS

Human Recovery tilbyder at afholde en temadag om målrettet og håndholdt indsats overfor borgere med psykiske diagnoser eller psykisk sårbarhed. På temadagen fortæller vi bl.a. mere indgående om IPS-metoden.

 

Læs om vores IPS-temadag her

 


Syriske Mohamad hjælper landsmænd i job

Syriske Mohamad Kharram kom til Danmark for to år siden. Siden juni 2017 har han arbejdet hos Human Recovery som konsulent, hvor han hjælper flygtninge med psykiske men ind i et uddannelsesforløb og ind på det danske arbejdsmarked.

 

Læs hele historien om Mohamad her

 

Vil du høre mere om Human Recoverys IPS-forløb? Ring på tlf. 51 90 56 06 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hold dig opdateret om IPS - klik her

Følg med i nyt om IPS og

Human Recovery

 

Luk